Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fotbalový turnaj O pohár Bobří stopy 2007

Neděle 7. října 2007, hřiště Holedná v jundrovské oboře

Původně se mělo hrát v neděli 15. dubna 2007, sraz 11.00, přijel jsem později, hrál jsem totiž v 9 a 10.40 futsal. Turnaj byl ovšem z důvodů, které si nepamatuji, odložen na neděli 7. října 2007. Bez účasti Dvou Divochů. Milan

dsc_0691.jpg

Rolfova reportáž na iKlubovna.cz

V neděli 7.října 2007 se uskutečnil další ročník tradičního fotbalového turnaje o Pohár Bobří stopy, který se konal opět na hřišti na brněnském kopci Holedná. Takže kdo si chtěl trochu čutnout do míče, musel se nejprve vydrápat do nekonečně stoupajících výšek nad jihomoravskou metropolí. Turnaje se zúčastnili mužstva Kluci Brno, Adast Adamov, Moravští Indiáni Vyškov a také nováček na turnaji Černý delfín Havířov.

Hrálo se opět systémem každý s každým na jeden zápas, které se hráli na dva desetiminutové poločasy. V prvním utkání nastoupili adamovští v nových dresech s logem svého sponzora, leč jim to k bodovému zisku nestačilo a odešli havířovskými Delfíny poraženi 0:2. Vstup do turnaje nevyšel i Klukům Brno, kteří se trápili s omlazeným mužstvem z Vyškova, který si připsal nejtěsnější vítězství 2:1.

Druhé kolo však znenedání zamíchalo kartami a boj o prvenství zůstal do poslední minuty turnaje otevřen. Kluci Brno si totiž napravili reputaci s týmem Havířova a zdolali jej v poměru 2:1. Ještě dramatičtější podívanou nabídl zápas Vyškov-Adamov. Hoši s logem Adastu na prsou se dostali do vedení 2:0 a šokovali tak nejen svého soupeře a obecenstvo, ale asi také sami sebe. Potom přišel další šok, to když se Indiánům podařilo během dvou minut vyrovnat. Hrálo se nahoru, dolů a adamováci přichystali další zvrat a obrátili skóre ve svůj prospěch, na konečných 2:4.

Před závěrečnými třetími zápasy tedy měli všichni po třech bodech a první místo mohl získat kdokoliv. V derby mezi Brnem a Adamovem bylo k vidění také hodně branek a výhrou 3:2 se k titulu přiblížili domácí hráči a jelikož duel Vyškov- Havířov skončil 1:2, stalo se to i skutečností. Díky lepšímu vzájemnému duelu se z prvenství mohl radovat tým Kluci Brno. Druhá příčka připadla nováčkům z Havířova, bronz si odnesli fotbalisté adamovští a čtvrté místo připadlo Moravským Indiánům z Vyškova.

Nedělní odpoledne se vydařilo nejen hojnou účastí, ale také příjemným podzimním počasím. Doufejme, že se na příštím turnaji sejdeme opět v takovém počtu a že bude k vidění znovu atraktivní, napínavá a zábavná sportovní podívaná.

 

Přehled výsledků:

Adamov - Havířov 0:2

Vyškov - Brno 2:1

Brno - Havířov 2:1

Vyškov - Adamov 2:4

Adamov - Brno 2:3

Havířov - Vyškov 2:1

 

Tabulka:

1. Kluci Brno 2 0 1 6:5 6

2. ČD Havířov 2 0 1 5:3 6

3. Adast Adamov 1 0 2 6:7 3

4. MI Vyškov 1 0 2 5:7 3

 

Střelci:

4 - Ďábel

3 - Peťa Hliněný, Lukáš, Honza

1- Filip, Rolf, Vojta, Bant, Stopař, Soki, Jahoda

 

Zdroj: http://www.iklubovna.cz/clanky/reportaze/turnaj-bobri-stopy-v-kopane-2007-1093

Společné foto

dsc_0712.jpg

Fotografie poskytl: Stopař z Adamova (27.11.2012)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář