Jdi na obsah Jdi na menu
 

Videoalbum

Brno mizející

Záběry z ulic a dvorků města Brna, zaznamenané na 8mm film někdy v letech 2002 - 2003. Některé stavby, spatřené v tomto malém dokumentu, již z Brna bohužel zmizely, jiné vypadají trochu jinak. Autorem filmu je Aleš Pavelka.

 

Kolonie v písečníku a Mladějovská dráha

Záběry z brněnské Kolonie v písečníku a průmyslové dráhy v Mladějově, zaznamenané na 8mm film v roce 2003. Autorem filmu je Aleš Pavelka.

 

Druhý divošský velkofilm (1995)

Druhý divošský velkofilm na 16mm pásku ze zimy a jara roku 1995 zachycuje mládežníky Stegiho, Orlíka, Vláďu, Etiena, Aldu a Mílu na Dlouhých schodech pod ulicí Studánka na Starém Brně, chajdě Buffalo v brněnských Žabovřeskách, následuje oblíbená přestávka ve vysílání s loutkovým divadlem, pokračují záběry dvorů na Dominikánské ulici při honičce na Široka v Mokrých jámách (velmi krátký záběr, kamera se bohužel zasekla), dopravní nostalgie na náměstí Svobody a jízdy parních lokomotiv z Brna do Tišnova v červnu 1995, a film je završen parodickou scénkou Rychlých šípů a Černých jezdců opět na Dlouhých schodech pod ulicí Studánka. Autorem filmu je Karel Judex - Jestřáb.

 

Divošský velkofilm (1994)

Divošský velkofilm na 8mm pásku z léta a podzimu roku 1994 zachycuje mládežníky Stegiho, Orlíka, Vláďu, Kryštůfka Robina, Aldu a Mílu na táboře Alvareze v Ďolíku, vandr k huti Františka u Adamova, následuje oblíbená přestávka ve vysílání s koťaty, a film je završen velkou bitkou na Dlouhých schodech pod ulicí Studánka ve Starém Brně. Autorem filmu je Karel Judex - Jestřáb.

 

Cestovatelé David Fremml a Aleš Pavelka jeli na srub do Ďolíku

 

Cestovatel Aleš Pavelka na cestě k Fontanigge

 

Cestovatel Aleš Pavelka u Císařského pramene v rezervaci Soos

 

Mladějovská průmyslová dráha (květen 2009)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář