Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fotbalový turnaj O Divoký pohár 2008

Sobota 11. října 2008, hřiště Holedná v jundrovské oboře

Sestavy

Moravští Indiáni Vyškov: Rolf, Želva, Čip, Vánočka, Káťa

1. FC Dva Divoši: Milan Ducháček, Vláďa Bouzek, Orlík, Sharp, Morčák, Chosé

GKP (Gepardi Královo Pole): Jirka Hanák, Jara Hanák, Dominik Bláha, Dalibor Havelka, Michal Kolář

Moskyto Komárov: Zdenál Dvořák, Petr Dvořák, Lukáš Gabrhel, Simon Vejtasa, Jan Kováčik, Lukáš Černý

Výsledky

Moravští Indiáni Vyškov - 1. FC Dva Divoši 1:7

Střelci branek: Čip - Morčák 2, Milan 2, Chosé 2, Sharp 1

GKP - Moskyto Komárov 1:2

Střelci branek: Jirka Hanák - Petr Dvořák, Lukáš Gabrhel

Moravští Indiáni Vyškov - GKP 1:8

Střelci branek: Rolf - Michal K. 5, Jirka Hanák 2, Dominik

1. FC Dva Divoši - Moskyto Komárov 2:0

Střelci branek: Orlík, Milan

1. FC Dva Divoši - GKP 4:0

Střelci branek: Orlík 3, Milan

Moskyto Komárov - Moravští Indiáni Vyškov 5:5

Střelci branek: Petr Dv. 2, Lukáš Č. 1, Simon V. 1, Lukáš G.1 - Rolf 5

Křížová tabulka

  Vyškov Divoši GKP Komárov Skóre Body Pořadí
Vyškov   1:7 1:8 5:5 7:20 1 4.
Divoši 7:1   4:0 2:0 13:1 9 1.
GKP 8:1 0:4   1:2 9:7 3 3.
Komárov 5:5 0:2 2:1   7:8 4 2.

Tabulka

Pořadí Tým Z V R P Skóre Body
1. 1 FC Dva Divoši 3 3 0 0 13:1 9
2. Moskyto Komárov 3 1 1 1 7:8 4
3. GKP 3 1 0 2 9:7 3
4. Moravští Indiáni Vyškov 3 0 0 3 7:20 1

Střelci turnaje

1. Rolf 6 branek

2. Michal Kolář 5 branek

3.-4. Orlík, Milan Ducháček po 4 brankách

5.-6. Petr Dvořák, Jirka Hanák po 3 brankách

7.-9. Morčák, Chosé, Lukáš Gabrhel po 2 brankách

10.-14. Sharp, Lukáš Černý, Simon Vejtasa, Dominik Bláha, Čip po 1 brance

 

Rolfova reportáž na iKlubovna.cz

mic-01.jpgJe klasická podzimní sobota. Slunce je schované za mraky a občas vykoukne ven jen několik paprsků. Tu se z mlhy vynořuje nějaký kopec. Není to žádný jiný než ten nesoucí jméno Holedná, který na svém vrcholu ukrývá fotbalové hřiště, na němž se v minulosti proháněla spousta fotbalistů a zároveň také členů SPJF a dalších kamarádů. Další ročník fotbalového turnaje „Divoký pohár“ se konal v sobotu 11. října 2008. Do Brna tentokráte přijíždí jediný hostují tým - z Vyškova, ostatní hráli v podstatě na domácí půdě.

Vyškov - Divoši 1:7

Turnaj zahájil duel dvou tradičních mužstev - Indiánů a Divochů. Zatím co hosté přijeli s oslabenou sestavou, domácí měli k dispizici zkušené šutéry v čele s dvěma nejlepšími kanonýry Milanem a Sharpem. Přetahovaná kočky s myší však dlouho nenasvědčovala tomu, jaký byl konečný výsledek. Po poločase Indiáni prohrávali jen 0:1 a vše se zdálo otevřené. Poté se však již rozjel brněnský brankostroj - dvou zářezách na pažbě si připsali Míla, Chosé a Morčák. Jedenkrát se prosadil i brněnský Pelé – Sharp. Moravským Indiánům se podařilo výsledek zkorigovat brankou v závěru utkání, kdy odražený míč po rohu do sítě dotlačil Čip.

GKP - Moskyto 1:2

V duelu brněnských nováčků turnaje, byla k vidění vyrovnaná hra a hlavně pozorná defenziva, dirigovaná zkušenými matadory v brance. Moskyto se brzy dostalo do vedení, které drželo po celý zápas a nedovolilo soupeři již s výsledným skóre nic udělat.

Divoši - GKP 4:0

Odpočinutí Divoši vletěli na Gepardy z Králova Pole bez servítek a s přehledem kontrolovali průběh celého střetnutí. Role špílmachra v dresu domácích se chopil s bravurou Orlík, který síť za soupeřovým brankářem rozvlnil hned třikrát. O čtvrtý zásah se postaral Milan, který tak pomaličku polehoučku pokukuje po bájné metě 600ti gólů.

Moskyto - Vyškov 5:5

Nečekaný úvod i závěr mělo čtvrté utkání. Vyškováci se dostali po dvou rychlých individuálních akcích Rolfa do dvoubrankového vedení čímž soupeře notně zaskočili. Poté zaskočil zase soupeř tým z Hané, když ještě do poločasu skóre obrátil na 2:3. Když v úvodu druhého dějství bylo skóre pro Moskyto 5:2, zdálo se být rozhodnuto. Poté opět však zaúřadoval Rolf, který se čistým hattrickem postral o vyrovnání, přičemž gól zajišťující dělbu bodů padl v nastavené hrací době přímo z rohového kopu.

Divoši - Moskyto 2:0

Na jistotu vzadu hráli Divoši i poslední utkání a nebýt nešťastného rohu v utkání s Indiány, mohli odehrát turnaj bez jediné inkasované branky. Nakonec se tribuny dočkali pouze dvou branek, o které se postaralo útočné duo Orlík-Milan. Výhra DD jen stvrdila konečné prvenství jednoho z nejstarších klubů Bobří stopy.

GKP - Vyškov 8:1

V exhibičním tempu se odehrál závěrečný zápas, ve kterém ještě šlo o bronzové, třetí místo. Mladí, avšak mrštní a rychlí hráči GKP si s obranou soupeře poradili a využili každou její chybu. Pětkrát skóroval Michal Kolář, který se tak zapsal mezi nejlepší střelce.Za vyškovský tým skóroval pouze Rolf, když v tomto snižoval na průběžných 1:5.

Ze zisku trofeje a zároveň tak i Divokého poháru se tedy radoval klub Dvou divochů, na medailových příčkách skončili dva nové fotbalové kluby z Brna. Nevděčná bramborová čtvrtá příčka skončila v rukou Moravských Indiánů, kteří měli ve svém kádru alespoň nejlepšího střelce turnaje Rolfa. Ten si zlatou kopačku odnesl za celkem šest zářezů na pažbě.

http://www.iklubovna.cz/clanky/ze-spjf/b-font-color-green-divoky-pohar-v-brne-11-rijna-2008-font-b-1375

 

Autor článku: Milan (5.3.2011)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář