Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fotbalový turnaj O pohár Bobří stopy 2010

Sobota 22. května 2010, hřiště před školou v Černovicích

Propozice turnaje

Hráno na hřišti před Základní školou v obci Černovice, okres Blansko. Původně se mělo hrát na hřišti u lesa nedaleko Bedřichova. Hrací čas 2x8 minut, dvoukolově každý s každým.

Sestavy

Moravští Indiáni Vyškov - Rolf, Chip, Petr D., Vánočka, Sharp

Dva Divoši Brno - Milan, Orlík, Stegi, Alda, Sharp

Pardálí stopa Adamov - Michal Kala "Migg", David Kuchař "Shrek", Martin Kuchař "Spiso", Tomáš Jirků "Roky", Michal Kos "Majkl"

Výsledky

Moravští Indiáni Vyškov - Pardálí stopa Adamov 3:1

Branky: Sharp, Rolf, Vánočka - Roky

Pardálí stopa Adamov – Dva Divoši Brno 2:0

Branky: Roky 2

Dva Divoši Brno - Moravští Indiáni Vyškov 2:6

Branky: Orlík, Milan - Petr D. 2, Rolf 2, Chip 2

Pardálí stopa Adamov - Moravští Indiáni Vyškov 1:2

Branky: Roky - Sharp, Petr D.

Dva Divoši Brno - Pardálí stopa Adamov 4:4

Branky: Milan 3, Sharp - Roky 3, Majkl

Moravští Indiáni Vyškov - Dva Divoši Brno 5:4

Branky: Chip 2, Rolf 2, Petr D. - Milan 2, Stegi, Orlík

Tabulka

Pořadí Tým Z V R P Skóre Body
1. Moravští Indiáni Vyškov 4 4 0 0 16:8 12
2. Pardálí stopa Adamov 4 1 1 2 8:9 4
3. 1. FC Dva Divoši 4 0 1 3 10:17 1

Střelci turnaje

7 - Roky

6 - Milan

5 - Rolf

4 - Chip, Petr D.

Fotografie

http://picasaweb.google.com/fandafandafanda/JarniFotbalovyTurnajVCernovicich#

http://petr.csmweb.net/fotbal-cernovice/

p1050177.jpg

 

Rolfova reportáž na iKlubovna.cz

Po několika měsících čekání se příznivci kulatého nesmyslu dočkali očekávaného Turnaje Bobří stopy v kopané. Po dvou letech se mělo hrát v Bedřichově, ale kvůli nepřízni počasí, které se podepsalo na hracím povrchu, jsme se nakonec přesunuli do vedlejší vesničky Černovice. Na plácku před zdejší školou se tak sešlo 14 nadšenců rozdělených do tří družstev. Přinášíme vám reportáž ze všech šesti odehraných utkání a také odkazy na fotogalerie...

Moravští Indiáni Vyškov: Rolf, Čip, Vánočka, Peťa Doležel, Sharp

Pardálí tlapa Adamov: Migg, Rocky, Martin, Majkl, Dejv

Divoši Brno: Milan, Orlík, Stegi, Alda, Sharp

 

Adamov - Vyškov 1:3

O zahájení turnaje se postaraly stejné týmy jako na podzim. V jihomoravském derby se utkali kluci z Adamova a Vyškováci posílení o Sharpa. A právě druhý nejlepší kanonýr všech dob se také brzy zapsal do střelecké listiny, to když s přehledem zakončil obléhání adamovské branky. Ovšem již před tím se z brejku prosadil Rocky, který se postaral o nečekaný vývoj zápasu. Gólem do šatny strhl poté vedení na stranu Indiánů Rolf. Po přestávce pak přidal pojistku Vánočka, to když skluzem zametl míč nekompromisně za brankovou čáru.

Divoši - Adamov 0:2

Co se hráčům Pardálí Tlapy nepovedlo za úvod, povedlo se v zápětí. Obhájci podzimního prvenství Divoši marně dobývali obranu soupeře dirigovanou brankářem Miggem. Naopak na druhé straně prokázal přímočarost v tahu na branku Rocky a dvěma góly rozhodl o překvapivé, ale zasloužené výhře Adamovských.

Vyškov - Divoši 6:2

Gólovou podívanou pak nabídl třetí zápas, který proti sobě svedl dva dlouhodobé rivaly. Vyškováci vykročili do utkání lépe a brňané pouze dotahovali. Poločasový výsledek 3:2 sice sliboval drama, ale druhé dějství již suverénně ovládli fotbalisté z Hané a po dlouhých třech letech čekání si připsali skalp Divochů.

Vyškov - Adamov 2:1

Zápas zahájili hráči Vyškova opět tlakem na branku a byl z toho také úvodní gól, o který se postaral Sharp. Ten se nejlépe zorientoval ve schumáži na malém vápně a zkušeně poslal míč za brankovou čáru. Když Peťa zvýšil po pěkné souhře s Rolfem na 2:0, zdálo se být vše rozhodnuté. Adamovský šutér Rocky se sice ještě v samostatném úniku postaral o zkorigování skóre, ale na víc již mladý bojovný tým nestačil. Naopak brankář Migg zabránil několika tutovkám a do posledních vteřin živil naději na zisk bodu pro svůj tým.

Adamov - Divoši 4:4

Ten kdo čekal kdy se probudí ze spánku nejlepší divošský ostrostřelec Milan se dočkal až v předposledním utkání. Jeho hattrick však přesto na tříbodový zisk nestačil. Stejným brankovým přídělem přispěl do brněnské branky také Rocky a zajistil tak svému týmu druhé místo a sobě korunu krále střelců, která do dnes náležela právě Milanovi z Divochů. Třetí gól na turnaji vstřelil Sharp a na podzim tak bude již atakovat hranici šestisté branky.

Divoši - Vyškov 4:5

Závěr turnaje přinesl další brankovou přestřelku, ve které měli navrch Moravští Indiáni, kteří stále drželi nad Divochy náskok, který jim vydržel až do závěrečného hvizdu. Po něm se z prvenství mohl radovat tým z Vyškova, který bez ztráty bodu a s jasným náskokem obsadil první příčku.

 

Tabulka

1. MI Vyškov 4 0 0 16:8 12b

2. PT Adamov 1 1 2 8:9 4b

3. Divoši Brno 0 1 3 10:17 1b

 

Střelci

7 - Rocky

6 - Milan

5 - Peťa Doležel

4 - Čip, Rolf

3 - Sharp

2 - Orlík

1 - Vánočka, Stegi, Tomáš

Přes všechny komplikace se nakonec turnaj uskutečnil a ti co přijeli určitě nelitovali příjemně strávené soboty, kterou pak ještě vyšperkoval hokejový zápas Česko - Švédsko. Tak doufejme, že na podzim se na Holedné sejde o něco více hráčů a že si opět dobře začutáme!!!

 

Autor článku: Milan (5.3.2011)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář