Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fotbalový turnaj o Divoký pohár 2011

Sobota 15. října 2011, jundrovská obora v Brně, hřiště na Holedné

Rozhovor se Stegim

Redakce: Jak jste vůbec dopadli?

Stegi: Vesele :-) Přijely tři poloprofi týmy (Vyškováci s Rolfem, kluci od Zdenála Dvořáka a Halahojáci s věkovým průměrem někde pod 30) a ze zbytku - Soki a spol., malí Adamováci a já se udělal jasně poslední tým. Dostali jsme ale jen 6 gólů a se zápasy a vzrůstající tendencí 2:0, 2:1 a 2:2 jsme urvali jeden bod. Byli jsme sice poslední, ale dobrý :-). Jinak dopadlo to v tom pořadí, co je v závorce. A tentokrát tam byli opravdu jen dva Divoši - já a Čiki v týmu Halahoje :-)

Děkuji za rozhovor.

 

Sestavy

Halahoj Třebíč: Rozum, Špunt, Broňa, Čiki, Michal, Hejkal

Moskyto Komárov: Zdeněk, Jaromír, Petr, Radek, Martin, Pavel, Radúz, Lukáš

FK DV Chvalčov: Rolf, Pepa Luňáček, Patrik Luňáček, Zigi, Zdeněk, Kevin, Pechy

ADAST Adamov: Migg, Rocky, neznámý adamovák, Luke, Zdena, Mates, Soki, Stegi

Výsledky

2011-10-15-tabulka-divoky-pohar-2011.jpg

Společné foto fotbalistů

2011-10-15-spolecna-divoky-pohar-2011.jpg

Rolfovy reportáže

Tradiční fotbalový turnaj o Divosšký pohár se uskutečnil v sobotu 15. října za účasti čtyř klubů. Nechyběli kluci z Adamova, tým Moskyto Komárov a jarní mistr ze Chvalčova. Kvarteto doplnil poté zkušený mančaft Halahoje z Třebíče. Na tradiční derby mezi Divochy a Vyškovem tak nedošlo...

Halahoj Třebíč: Rozum, Špunt, Broňa, Čiki, Michal, Hejkal

Moskyto Komárov: Zdeněk, Jaromír, Petr, Radek, Martin, Pavel, Radúz, Lukáš

FK DV Chvalčov: Rolf, Pepa Luňáček, Patrik Luňáček, Zigi, Zdeněk, Kevin, Pechy

ADAST Adamov: Migg, Rocky, neznámý adamovák, Luke, Zdena, Mates, Soki, Stegi

Třebíč - Chvlačov 1:4

S mottem: "Kluci chce to mít dobrej los, vybrat si stranu, trošku se na place rozkoukata jít štěstíčku naproti" nastoupili ostřílení hoši z Halahoje. Ovšem skóre bylo brzy pro ně nepříznivé a nakoned utržili nejvyšší příděl tohoto turnaje. Čestný úspěch zaznamenal alespoň Špunt a v závěru korigoval na 1:4.

Adamov - Komárov 0:2

Adamovští hoši i se dvěma hráči Vyškova na hostování a Divochem Stegim co by nejstarším pamětníkem turnajů na Holedné vyrazili do boje proti sehrané partě z Komárova. Hoši z týmu zvaném Moskyto vycházeli ze zajištěné defenzivy a po dvou přesných zásazích si do tabulky připsali 3 bodíky.

Komárov - Třebíč 1:1

Zápas ve kterém hrála prim obran, defenzivní taktika a výborný brankáři. Skóre poprvé změnil hráč Moskyta Lukáš a dlouho ty vypadalo na další tříbodový zisk pro jeho mužstvo. V druhé půli však Halahoj zabojoval a bravurní střela z Michalovi kopačky skončila v síti.

Chvalčov - Adamov 2:1

Pravidlo a již několikrát potvrzené klišé o tom jak outsider potrápil favorita platilo i v tomto duelu. Bojovný výkon adamovského týmu přinesl ovoce. Zatím co hoši ze Zlínska si vylámali zuby na brankáři Miggovi, na druhé straně se v koncovce nemýlil Soki a bylo vymalováno - 0:1. Druhá půle byla již hrou na jednu bránu a tlak jarního mistra byl obrovský. Po výborné kombinaci levačkou do odkryté branky poslal míč do sítě Rolf a v posledních vteřinách přidal rozhodující zásah ostrostřelec Pepa Luňáček po dalším vyšachování soupeřovi obrany.

Třebíč - Adamov 2:2

Jistotu medailového postavení by měl vítěz tohto střetnutí. Na poraženého by zbyla pouze neoblíbená bramborová placka. Kluci z Třebíče zřejmě vsadili opět třicentík na kříž a podruhé dovedli zápas do nerozhodného výsledku. Dva excelentní zásahy si připsal Standa Dadák, známý to jihomoravský kavárník. Čest adamovským barvám zachránil Rocky a hostující hráč z Vyškova Lukáš.

Chvalčov - Komárov 4:3

O tom kdo pozvedne nad hlavu nový Divošský pohár se rozhodovalo v závěrečném klání turnaje. Na úvodní branku Moskyta odpověděli východomoravané dvěma slepenými góly. Kokmárov ještě dokázal do poločasu vyrovnat na 2:2, ale Chvalčov šel znovu do vedení po změně stran proměněnou penaltou. Ještě jednou bylo skóre nerozhodné, ale smírně finálové utkání neskončilo. O tom že Chvalčov odjete podruhéletos z Brna s trofejí rozhodl symbolicky nejlepší střelec Luňa, jehož pumelice doplachtila až do sítě.

Konečné pořadí:

1. Chvalčov 3 0 0 10:5 9b

2. Komárov 1 1 1 6:5 4b

3. Třebíč 0 2 1 4:7 2b

4. Adamov 0 1 2 3:6 1b

 

Nejlepší střelci:

7 - Pepa Luňáček (Chvalčov)

5 - Zdeněk (Komárov)

3 - Rolf (Chvalčov), Rocky (Adamov), Lukáš (Komárov)

2- Standa (Třebíč), Zigi (Chvalčov)

 

Přátelské utkání na závěr: Chvalčov - Moskyto Komárov 6:5

Děkujeme všem že se jim podařilo vyškrábat se na Holednou a předvést tak skvělý sportovní výkon. Do svých diářů si zatím můžete napsat předběžné termíny na příště: 21.4. nebo 12.5. 2012. Těším se na jarním fotbalovém turnaji se všemi opět na viděnou.

 

http://www.iklubovna.cz/clanky/divossky-pohar-ziskal-fk-chvalcov-2047

http://www.sos-vesnicky.cz/nase-cinnost/sos-detske-vesnicky/chvalcov/aktuality-z-vesnicky/divossky-pohar-ziskal-tym-z-chvalcova/

 

Autor článku: Milan a Stegi (11.2.2012)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář