Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fotbalový turnaj O pohár Bobří stopy 2011

Sobota 21. května 2011, hřiště Holedná

V sobotu 21. května 2011 se o tradičním čase v 11.00 hod. sešli fotbaloví nadšenci na pískovém hřišti pod kopcem Holedná v jundrovské oboře, aby změřili své síly v tradičním turnaji O pohár Bobří stopy. Divoši tentokrát nesložili tým, dostavil se jediný Milan, který tak navlékl dres nesmiřitelného soupeře z Vyškova. Nicméně zůstal věrný divošským barvám a nevstřelil jediný gól. Pohár získal neočekávaně tým Chvalčova, se kterým nikdo moc nepočítal, ale v turnaji ani jednou neprohrál a titul fotbalového krále Bobří stopy mu náleží zcela právem!

Hrací systém turnaje

V základní skupině každý s každým 2x 10 minut, o pořadí rozhodují body, skóre, vzájemný zápas, týmy na 3. a 4. místě sehrají zápas o konečné 3. místo, týmy na 1. a 2. místě hrají finále.

Sestavy

Pardálí stopa Adamov: Migg, Roky, Sniper, Spiso, Honza, Šrek

Moskyto Komárov: Zdeněk Dvořák, Petr Dvořák, Jaromír Sobotka, Pavel Bureš, Martin Zelenák, Martin Vrána

Chvalčov: Pepa, Zigy, Patrik, Zdeněk, Pechy, Rolf

Moravští Indiáni Vyškov: Aleš, Čip, Lukáš, Zant, Milan, Naďa, Martina

Výsledky

Základní část

Komárov - Adamov 5:0 (2:0)

Petr Dvořák 4, Martin Zelenák 1

Chvalčov - Vyškov 4:1 (1:0)

Pepa 2, Rolf 1, Zigy 1 - Lukáš 1

Vyškov - Komárov 1:0 (0:0)

Naďa 1

Adamov - Chvalčov 0:4 (0:2)

Pepa 2, Zigy 1, Patrik Luňáček 1

Vyškov - Adamov 3:2 (2:2)

Aleš 2, vlastní - Roky 1, Honza 1

Komárov - Chvalčov 1:1 (1:0)

Zdeněk Dvořák 1 - Pechy 1

Křížová tabulka po základní části

  Adamov Komárov Chvalčov Vyškov Skóre Body Pořadí
Adamov   0:5 0:4 2:3 2:12 0 4.
Komárov 5:0   1:1 0:1 6:2 4 3.
Chvalčov 4:0 1:1   4:1 9:2 7 1.
Vyškov 3:2 1:0 1:4   5:6 6 2.

 

Zápasy o umístění

O 3. místo

Komárov - Adamov 4:1 (2:1)

Jaromír Sobotka 1, Petr Dvořák 1, Pavel Bureš 1, Martin Vrána 1

Finále

Chvalčov - Vyškov 5:3 (3:1)

Pepa 3, Zigy 1, Patrik 1 - Aleš 3

Nejlepší střelci

1. Pepa (Chvalčov) 7 branek

2.-3. Aleš (Vyškov) a Petr Dvořák (Komárov) po 5 brankách

Konečné pořadí turnaje

1. Chvalčov
2. Moravští Indiáni Vyškov
3. Moskyto Komárov
4. Pardálí stopa Adamov

Společné foto

p1080231.jpg

Rolfova reportáž

Fotbalový pohár putuje do Chvalčova

Sportovní akcí měsíce byl fotbalový turnaj v Brně, kterého zúčastnili hráči Komárova, Adamova, Vyškova a Chvalčova. Ač jako nováčkovi se nám dařilo. Po výhře základní skupiny se nám povedlo i finále a pohár tak poprvé putuje na východ Moravy. Nejlepším střelcem byl vyhlášen ostrostřelec Pepa Luňáček, kterého si jistě již všiml nejeden manažer z nejvyšší fotbalové soutěže. Překvapením turnaje byla také naše fotbalistka Naďa, která předvedla nejen slušný výkon, ale navíc svým gólem rozhodla jedno utkání v základní skupině.

Výsledky turnaje jsou zde... Autor: Mgr. Radim Kejík Datum zveřejnění: 23.5.2011 Rubrika: Aktuality z vesničky

Moskyto Komárov - Adamov 5:0 (2:0) Hned na úvod se utkal obhájce prvního místa Moskyto Komárov s Pardálí Tlapou z Adamova a soupeři nadělil búra a jednoznačně tak ukázal své ambice. Adamovští marně hledali recept na soupeřova brankáře a naopak sami pětkrát inkasovali.

Vyškov - Chvalčov 1:4 (0:1) Nováčka z Chvalčova čekal sice v prvním kole zkušený klub z Vyškova, ale první půle byla v režii týmu ze Zlínska, který do vedení přivedl přesnou ranou k tyčce kanonýr Pepa Luňáček. Skóre postupně narůstalo i v druhém dějství a Vyškovákům dvakrát pomohla i branková konstrukce. Korigující zásah v samém závěru jedné z vyškovských legend Lukáše, již na prohře nic nezměnil.

Moskyto Komárov - Vyškov 0:1 (0:0) Typický bojovný zápas, ve kterém se bojovalo o každý metr na hřišti o každý míč. A také zápas, který přinesl jednu hvězdu. Tou se stala chvalčovská fotbalistka Naďa, hostující ve vyškovském dresu. Nejen že se prezentovala dobrým výkonem, ale z její kopačky padla vítězná branka, což přivedlo do varu i přihlížející publikum.

Chvalčov - Adamov 4:0 (2:0) Do tohoto duelu po předešlých výsledcích nastupoval Chvalčov již v roli papírového favorita a bez větších problémů si dokráčel pro jasné vítězství. Dvakrát byl v koncovce úspěšný opět Pepa, který se v letním přestupovém termínu zřejmě vydá na zkušenou do zahraničního angažmá.

Adamov - Vyškov 2:3 (2:2) Velmi vyrovnané a dramatické chvíle přinesly poslední zápasy v základní skupině, které rozhodovali o tom, kdo nakonec postoupí do finále. Skóre se přelévalo ze strany na stranu a v přetlačované byl nakonec úspěšnější Vyškov, za který se dvakrát prosadil někdejší divizní hráč Aleš.

Chvalčov - Moskyto Komárov 1:1 (0:1) Brňané tak museli pro postup zvítězit jakýmkoliv rozdílem nad Chvalčovem a poté co vstřelili v průběhu prvního poločasu vedoucí gól, se mu také přiblížili. Na kopačky hráčů z východní Moravy se vkradla nervozita a nepřesnost. Rozuzlení přinesla až poslední minuta, ve které po soukromém slalomu naservíroval Rolf míč Pechymu a ten nekompromisní levačkou napnul sít za brankářem Komárova. Tento okamžik tak Moskyto posunul na třetí místo, zatím co Vyškovu se tím naskytla možnost zahrát si utkání o prvenství.

O 3.místo: Moskyto Komárov - Adamov 4:1 (2:1) Utkání o bronz tak bylo reprízou zahajovacího utkání, a ač Adamov předvedl zlepšený výkon i výsledek, odvezl si domů do Josefovského údolí pouze čtvrté bramborové místo. Po vyrovnané první části, již Komárov kontroloval zápas a po podzimním triumfu si připsal třetí místo, ke kterému přispěl i pětigólový střelec Petr Dvořák.

Finále: Chvalčov - Vyškov 5:3 (3:1) O konečném vítězi turnaje tak musel rozhodnout až finálový duel. V něm se zapotil vyškovský brankář Čip, který lovil míč se své sítě hned třikrát a při jednoznačném skóre 3:0 by již nikdo neřekl, že se zápas může zdramatizovat. Neúspěšné bomby Milana ještě k úspěchu nevedly, ale v zápětí dal Aleš dorážkou napodruhé gól do šatny. Po přestávce za pomocí teče hostujícího obránce snížil už jen na rozdíl jednoho gólu, po centru Lukáše stejný hráč levačkou vymetl šibenici a bylo vymalováno – 3:3! Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, osud do svých rukou vzal Pepa a završil druhý hattrick tohoto finále. Poté již Patrik uzavřel skóre na konečných 5:3 pro Chvalčov, který si tak na svém prvním turnaji připsal hned ten nejvyšší úspěch.

http://www.sos-vesnicky.cz/nase-cinnost/sos-detske-vesnicky/chvalcov/aktuality-z-vesnicky/fotbalovy-pohar-putuje-do-chvalcova/

 

Autor článku: Milan (22.5.2011)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář